Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nouă tone de deșeuri adunate la Curtici

O acțiune amplă de ecologizare, la Curtici, a vizat curățenia și un pas înainte pentru educația civică. La acțiunea organizată de Primăria Orașului Curtici în parteneriat cu ADISIGD Arad, Retim Ecologic Service și FCC Environment Service a participat și consilierul județean Florin Tripon. Participanții au strâns  peste nouă tone de deșeuri abandonate în zona fostului depozit al orașului.

Nouă tone de deșeuri adunate la Curtici
Comentează 0

„Grija față de mediu trebuie dovedită prin implicare și printr-un comportament responsabil! Trebuie să învățăm să protejăm natura, pentru o viață sănătoasă, trebuie să învățăm să depozităm corect deșeurile”, a declarat Florin Tripon.

Primarul Bogdan Ban a fost cel care a coordonat acțiunea.

„Vrem să dăm un semnal comunității noastre. Depinde de fiecare cetățean cât de curat este un jurul nostru, ce aer respirăm. Trebuie să respectăm mediul și natura, să colectăm selectiv deșeurile pentru a lăsa moștenire copiilor noștri un oraș curat, un oraș sănătos. Mulțumesc colegilor din cadrul Primăriei Orașului Curtici care au răspuns solidar acestei acțiuni. Sper că am reușit să tragem un semnal de alarmă prin organizarea acestei acțiuni și să stopăm formarea de rampe neautorizate pe raza orașului Curtici”, a declarat primarul Bogdan Ban.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite