Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

“Noi umblăm să colindăm” ... cu Alexandra Drăgan și Mădălina Boroneanț

 “Noi umblăm să colindăm” ... cu Alexandra Drăgan și Mădălina Boroneanț
Comentează 3

O colaborare inedită între Alexandra Drăgan și Mădălina Boroneanț, două tinere talente cu care Aradul se mândrește, a bucurat și surprins publicul. “Noi umblăm să colindăm” este mesajul solistelor și titlul colindei pe care acestea au dăruit-o tuturor celor care vestesc Nașterea Domnului.

“Este o mare bucurie pentru mine acest duet alături de Mădălina, ne-am dorit de multă vreme să îl realizăm, dar iată că anul acesta cu ajutorul bunului Dumnezeu am reușit să îl finalizăm. Sper sa fie începutul colaborărilor noastre pe plan muzical, deoarece ne leagă o frumoasă prietenie de mai bine de 6 ani. Rezonez nemaipomenit de bine cu Mădălina, fiind un om atât de bun și cald! Mulțumim celor care ne-au ajutat la realizarea cântecului, studio și video Gfy ProMusic, minunata locație Cosmin Micoară, ținutele noastre Atelier Mirabel. Sperăm să fie pe plăcut tuturor celor care ne ascultă, cu această ocazie doresc să le transmit tuturor Sărbători fericite, le mulțumesc că și în acest an au fost alături de mine și de proiectele mele muzicale, întreaga echipa promitem ca și anul 2022 să fie măcar la fel de productiv ca acesta! La mulți ani cu sănătate și un An Nou cât mai bun! Vă îmbrățișez cu mare drag!”, ne-a declarat Alexandra Drăgan.

“Cu Alexandra am crescut pe scenă și ne-am susținut întotdeauna. Această colaborare a fost o mare bucurie pentru mine și, dacă ajută Bunul Dumnezeu, vom mai avea și alte proiecte împreună. Este o fată talentată cu care Aradul se mândrește. Cât despre acest proiect, trebuie să mărturisesc faptul că am avut o întreagă echipă în spate și pe această cale, aș vrea să aduc și eu mulțumiri speciale către Marius Sălăjan (Gfy ProMusic) pentru muzică și videoclip, Cosmin Micoară pentru frumosul studio în care am filmat și fetelor care au grijă ca aparițiile mele să fie impecabile, Alexandra Doboș și Mirabela Frai (Atelier Mirabel). Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc familiei mele, care m-a susținut și mă susține necondiționat. Vă invit să ne ascultați muzica și să primiți cu bucurie vestea Nașterii Domnului!”, ne-a declarat Mădălina Boroneanț

Alexandra Drăgan are 20 de ani și este o cunoscută interpretă de muzică populară, în timp ce Mădălina Boroneanț are 22 de ani, este realizatoarea unei emisiuni dedicate tinerilor și este interpretă de muzică ușoară.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite