Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bărbat mort în accident cu Nissan contra motocicletă

Bărbat mort în accident cu Nissan contra motocicletă
Comentează 2

În după-amiaza zilei de duminică, 9 august, în jurul orei 14,30 în centrul comunei Felnac a avut loc un accident între un autoturism de teren Nissan, ce venea din direcția Arad și intenționase să vireze la stânga și o motocicletă, care circula dinspre Secusigiu. În urma impactului conducătorul motocicletei, un bărbat de aproximativ 40 de ani, a murit pe loc, iar conducătorul auto a scăpat nevătamat. Atât motocicleta cât și Nissan-ul au ars complet.

”Accidentul s-a produs între o motocicleta si un autoturism de teren. Apelul la 122 a fost efectuat în jurul.orei 14.30. In momentul apelului au fost alertați forțe ale Detașamentului de Pompieri Arad, SAJ, Arad și SVSU Felnac. Au intervenit 2 echipaje, 1 de stingere si 1 SMURD TIM, 1 echipaj SAJ si 1 de stingere de la SVSU Felnac. Apelantul a anunțat că atât autoturismul cât și motocicleta au luat foc. In momentul sosirii echipajelor de intervenție, ambele ardeau generalizat. A fost găsită o victimă inconștientă, bărbat, 45 de ani, conducătorul motociclete. Acesta, din păcate nu a răspuns manevrele de resuscitare fiind decalarat decesul. Șoferul mașinii de teren nu este rănit. Atât autoturismulcât si motocicleta au ars în totalitate”, după cum ne-a relatat maior George Pleșca, din partea ISU Arad.

Iată și punctul de vedere oficial, al IPJ Arad: ”Din primele cercetări la fața locului, polițiștii rutieri au constatat următoarele: astăzi, 9 august 2020, în jurul orei 14:30, un bărbat de 30 de ani din Felnac, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682 dinspre Arad, în dreptul Primăriei Felnac nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga și nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă din sens opus de un bărbat de 45 de ani din Timiș. În urma evenimentului cele două vehicule implicate au ars în totalitate, iar motociclistul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.


 

Vasile de Zarand

Galerie foto (30)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite