Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noi detalii şocante în cazul "ucigaşului din Oradea"!

Noi detalii şocante în cazul
Comentează 0

Cel mai căutat asasin din România a fost prins. Poliţia Română a anunţat că Adrian Hladii a fost capturat, la trei zile după ce a împuşcat un tânăr şi a ucis-o pe Dalia Duca, o tânără fiică a unui fost poliţist, însă s-a aruncat de la etaj, înainte ca poliţiştii să pună mâna pe el. Oficiali din rândul anchetatorilor au declarat, pentru EVZ, că ucigaşul a fost identificat într-un apartament, situat la etajul al patrulea al unui bloc, din municipiul Oradea.

Prietenii tinerei au făcut un gest emoţionant în memoria acesteia, realizând un video de adio, cu fotografii în care apare ea, iar apoi l-au postat pe Youtube.

Poliţiştii au căutat cu atenţie orice detalii, scotocind şi prin gunoaie, însă, din câte se pare, arma folosită la uciderea tinerei nu a fost găsită momentan. În faţa blocului din care s-a aruncat Adrian Hladii s-au adunat şi cunoscuţi şi membri ai familiei acestuia şi ai soţiei lui, care se află în apartamentul pe care cuplul îl folosea. Soţia lui Hladii, care s-a întors în România după evenimentele dramatice de miercuri, a apărut la apartamentului după ce soţul ei şi-a pus capăt zilelor, fiind văzută plângând şi strigând.

Citeste mai mult pe cancan.ro


Scrie un comentariu

trimite