Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noapte de coșmar pentru zeci de mii de familii din vestul țării și nu numai, fără curent în mijlocul nămeților

Noapte de coşmar pentru zeci de mii de oameni din judeţele Timiș, Caraș Severin, Hunedoara, Arad și Buzău. Peste 70 de localități au rămas fără curent electric, după ce vântul puternic și greutatea zăpezii au rupt cabluril și stâlpi.

Noapte de coșmar pentru zeci de mii de familii din vestul țării și nu numai, fără curent în mijlocul nămeților
Comentează 0

Numărul abonaţilor Electrica din judeţul Buzău care au rămas sâmbătă seara fără curent este se ridică la aproape 19.000, ca urmare a faptului că 271 de posturi de transformare nu mai sunt alimentate, relatează agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat Electrica, sunt afectate comunele Vadu Paşii, Săgeata, Robeasca, Poşta Câlnău, Blăjani, Gălbinaşi, Merei, Ţinteşti, Ruşeţu, C.A. Rosetti, Cochirleanca, Râmnicelu, Bălăceanu, Ghergheasa, Puieşti, Balta Albă au rămas fără curent electric.

15 echipe se află pe teren pentru remedierea defecţiunilor, se arată în comunicatul companiei.

Și în județul Timiș aproximativ 13.000 de familii, din 30 de localităţi au avut probleme cu alimentarea electrică,sâmbătă seara.

Spitalul Orăşenesc Făget a fost una dintre instituțiile afectate, dar problema a fost remediată.

În judeţul Caraş Severin, 11.000 de abonaţi au rămas fără curent electric. Cele mai multe defecțiuni au fost cauzate de copacii care s-au rupt și au căzut peste cablurile liniilor de înaltă tensiune. Zeci de echipe ale distribuitorilor de energie electrică sunt pe teren și încearcă să remedieze problemele apărute la rețea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite