Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nicolae Ioțcu e liber. Vezi dacă se poate întoarce la CJ Arad

Nicolae Ioțcu e liber. Vezi dacă se poate întoarce la CJ Arad
Comentează 0

Președintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, nu mai este în arest la domiciliu. Măsura a afost înlocuită de magistrați cu cea a controlului judiciar. Practic, Nicolae Ioțcu poate să se plimbe liniștit, însă doar în comuna Vladimirescu.

În soluția instanței se arată că: " se înlocuieşte măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpatul I.P.N., cu măsura controlului judiciar, urmând ca legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar să fie verificate din nou, înainte de expirarea termenului de 60 de zile prevăzut de lege, respectiv data de 04.12.2015".

Nicolae Ioțcu nu se poate întoarce la șefia CJA. Acesta va trebui să respecte anumite obligații și anume: să nu părăsească localitatea de domiciliu faptic din Vladimirescu, jud. Arad, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; să nu se apropie şi să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale cu alţi participanţi la comiterea infracţiunii, respectiv coinculpaţii Neculce Adrian şi Pătrașcu Alin., precum şi cu martorii din dosar D.C.I., R.G.M., P.D.O., H.C., L.N., N.Ş.F. şi T.B.D.; să nu exercite profesia, meseria sau să nu desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit fapta; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme.

Sursa judiciare afirmă că și procurorii DNA au fost de acord cu măsura controlului judiciar.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite