Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nereguli halucinante la Spitalul Malaxa. Managerul, acuzat că scoate bani ilegal din spital şi îşi umileşte în ultimul hal angajatele

Înregistrările zilei vin de la Spitalul Malaxatolo.ro a dat publicităţii înregistrări audio incredibile în care managerul spitalului îşi batjocoreşte şi umileşte angajaţii.

Nereguli halucinante la Spitalul Malaxa. Managerul, acuzat că scoate bani ilegal din spital şi îşi umileşte în ultimul hal angajatele
Comentează 0

Au apărut înregistrări uluitoare în care managerul Florin Secureanu, șeful de la Spitalul Malaxa, își umilește oamenii în ultimul hal. El a făcut crize de nervi când angajații i-au spus că nu mai sunt de acord să acopere ilegalitățile. Potrivit tolo.ro, Secureanu ar scoate bani din vistieria spitalului pentru facturi fictive pentru o firma radiată anul trecut. "În fiecare zi, RYS "livrează" tonere și alte consumabile de 950 de lei și "repară" imprimante, în valoare de alți 900 de lei. Sumele mai variază, în funcție de câți bani cere managerul. Totul e fictiv!", a mărturisit un angajat al Spitalului Malaxa pentru Gazeta Sporturilor.

""Dacă nu mai aveți chef, plecați în p**a mea toți acasă și mă duc la alt spital!. F****-n cap! Bă idioato, eu sunt managerul, f****-n cap!" Băi p***ă proastă, dacă nu eram eu, nu erai aici, **** **** în creierii tăi. La fel şi la tine, idioato! Dacă nu încetați cu astea, îmi bag p*** în gâtul vostru, la toți!", se aude pe inregistrare.

Cu ce să înceteze? Cu faptul că ele i-au spus lui Florin Secureanu că nu mai vor să taie facturi false și să inventeze contracte.

Citește mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite