Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nepotul lui El Chapo, celebrul traficant de droguri mexican, capturat astă-noapte de Poliția Arad

Nepotul lui El Chapo, celebrul traficant de droguri mexican, capturat astă-noapte de Poliția Arad
Comentează 20

P(r)oza zilei: Dealerul de droguri Jalisco Tomalin, nepotul lui El Chapo, celebrul traficant din Mexic, a fost capturat astă-noapte în fața Hotelului Continental Astoria de către un comando al Poliției Arad.

Mexicanul venise aici pentru a se întâlni cu iubita sa, o arădeancă fatală, cu care intenționa să pună pe roate o rețea de distribuire a heroinei în Europa de Vest. Numai că, în urmă cu ceva timp, fata picase în plasa Poliției, care îi descoperise o cultură de trei hectare de mac asiatic, întinsă de-a lungul Luncii Mureșului, cu plantele ajunse la maturitate, numai bune pentru a se extrage prețiosul opium din ele.

Așa că, pentru a-și scăpa pielea, preafrumoasa blondă nu avusese încotro și trebuise să îl livreze Poliției pe amorezul ei mexican, Jalisco Tomalin, dat de ani de zile în urmărire internațională și aflat pe teritoriul României, sub un alt nume, desigur.

Iar Poliția Arad, cooperantă ca întotdeauna cu presa, ne-a dat și nouă pontul, pentru a imortaliza momentul capturării acestei păsări rare pe meleagurile noastre !

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

 

UPDATE:

Azi, 20 Octombrie, ora 12,00,  platoul din fața Hotelului Continental din Arad geme de jurnaliști și cameramani de la cele mai importante ziare, site-uri și posturi de televiziune din lume.

 

 

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite