Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Negocieri pe legea salarizării: Lia Olguţa Vasilescu: Toţi bugetarii vor avea vouchere de vacanţă

"Toţi bugetarii vor avea vouchere de vacanţă şi două normel de hrană", a anunţat Ministrul Muncii. Negocierile pe Legea Salarizării vor continua vineri şi săptămâna viitoare, a spus Lia Olguţa Vasilescu. Conform ei, în cadrul discuţiilor de joi cu sindicaliştii din Educaţie s-au stabilit principiile generale privind salariile din sistemul educaţional, urmând ca următoarele întâlniri să aibă loc cu grupuri specializate şi cu cei care nu sunt membri ai unor sindicate.

Negocieri pe legea salarizării: Lia Olguţa Vasilescu: Toţi bugetarii vor avea vouchere de vacanţă
Comentează 0

După negocieri, Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a spus că urmează că săptămâna viitoare să mai aibă loc discuţii privind Legea Salarizării Unicii în sectorul Educaţiei. "Ne-am înţeles asupra principiilor generale", a precizat ea. Conform acestia, se va dezbate "pe cine urcăm mai sus". "De exemplu, în pre-universitar, pedagogul un pic mai sus faţă de îngrijitor", a completat ministrul Muncii, explicând că se vor face discuţii cu grupuri separate de lucruri.

În plus, toţi bugetarii avea în sporuri un voucher de vacanţă şi două norme de hrană. "Toată lumea va avea o distribuţie corectă a sporurile", a mai spus aceasta. 

Salarizarea bugetarilor motiv de îngrijorare pentru angajații administrației publice

În acelaşi timp, Sindicatul Național al Funcționarilor Publici, SNFP, organizație sindicală care are în structura sa membri de sindicat din întreaga administrație publică locală și centrală, își exprimă îngrijorarea față de construcția legii salarizării domeniului bugetar.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite