Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Naţionala Israelului primită cu URĂ în Kosovo; imnul oaspeţilor a fost fluierat copios, în timp ce jucătorii israelieni aduceau un omagiu ostaticilor luaţi de teroriştii de la Hamas

Kosovarii ce s-au arătat extrem de revoltaţi de anumite scandări ale suporterilor români, care deşi nu trebuiau să aibă loc pe un stadion de fotbal, nu au făcut decât să scoată în evidenţă un adevăr istoric, au fluierat copios imnul Israelului înainte de începerea partidei de ieri dintre cele două echipe. Asta, în condiţiile în care Israelul este în stare de război, ducând o luptă pe viaţă şi pe moarte cu teroriştii palestinieni care-i ameninţă existenţa, iar în timpul intonării imnului, fotbaliştii israelinie aduceau un omagiu ostaticilor capturaţi de criminalii de la Hamas.

Naţionala Israelului primită cu URĂ în Kosovo; imnul oaspeţilor a fost fluierat copios, în timp ce jucătorii israelieni aduceau un omagiu ostaticilor luaţi de teroriştii de la Hamas
Comentează 0

Faptul că fotbaliștii israelieni sunt orice, numai iubiți nu, mai ales în anumite locuri, s-a văzut, duminică, la Priștina, scrie adevarul.ro. Ajunsă într-o țară în care religia predominantă e cea islamică, naționala Israelului a fost primită cu ură și ostilitate de către fanii gazdelor. Aceștia au ținut să fie prezenți în tribune, în număr mare chiar, în ciuda unor condiții meteo deloc favorabile. Pentru că mulți dintre ei și-au dorit să vadă eșecul Israelului! Încă înainte de primul fluier al meciului Kosovo – Israel (1-0), suporterii gazdelor și-au arătat antipatia pentru naționala Israelului. Din păcate, printr-un gest incalificabil, acela de a fluiera copios imnul național al Israelului.

Intraţi AICI pentru detalii.

De altfel, potrivit g4media.ro, în timp ce se intona imnul ţării lor, jucătorii israelieni le-au adus un omagiu celor peste 230 de ostatici duşi în Gaza de Hamas la 7 octombrie, fotbaliştii arătând simbolul unei jumătăţi de inimă, semn că inima nu este întreagă până la întoarcerea lor.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: captură video g4.media.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite