Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Muzicalul „Terapie de grup” în premieră națională pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad

Muzicalul „Terapie de grup” în premieră națională pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad
Comentează 0

Musicalul „Terapie de grup” deschide stagiunea 2020 – 2021 la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 19.00.

Simți că totul este pe punctul de a se destrăma? Că problemele te copleșesc? Ești îngrozit că te paște o boală? Îți este frică să iubești? Nu mai știi cine esti cu adevărat?  Sunt întrebări esențiale care, fără îndoială, își găsesc un posibil răspuns în… „Terapie de grup” – o comedie muzicală despre suflet, greșeli, dor și căutări. Cu alte cuvinte – despre fiecare dintre noi.

Deschidem stagiunea 2020 – 2021 cu un spectacol special. Este vorba despre un musical în premieră națională, o coproducție  Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, Aradi Kamaraszínház și Teatrul Jókai, Békéscsaba din Ungaria. Ne bucură că această primă întâlnire cu publicul din noua stagiune înseamnă și întâlnirea cu cele mai noi nume din colectivul artistic al Teatrului Clasic. Sunt actori pe care spectatorii noștri nu i-au cunoscut încă și de talentul cărora se pot bucura acum.” – spune Bogdan Costea, manager al TCISA.

„Terapie de grup” de Bolba Tamás, Szente Vajk și Galambos Attila, în regia lui Tapasztó Ernő îi reunește în distribuție pe: Marina Palii, Ștefan Gheorghe Dogaru, Alexandra Gîtlan, Alex Popa, Bogdan Neciu și Diana Ioana Licu. Muzica este compusă de Bolba Tamás, iar versurile sunt semnate de Alexandra T. Gîtlan, Tapasztó Ernő, Éder Enikő și Fekete Réka. Coordonator muzical este Éder Enikő. Decorul și costumele sunt realizate de Irina Păun Chirilă și Tapasztó Ernő. Echipa spectacolului este completată de: Timea Laslavic (traducerea textului),  Fekete Réka (asistent regie), Ioan Horga, Cosmin Harbei și Lucian Chîrlan (light design), Cosmin Harbei și Lucian Chîrlan (sound) și Cosmin Blaga (regie tehnică).

Vă reamintim că biletele – în limita locurilor disponibile – se achiziționează online de pe platforma www.biletmaster.ro sau de la agenția de bilete a TCISA. Orarul agenției este: marți, joi și vineri: 10.00-16.00, miercuri: 10-14, sâmbătă și duminică: 10.00-12.00 și 17.00-18.30 În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate de la casieria TCISA doar până la ora 18:30.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite