Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Motorola Edge 30 Ultra (Edge X) aproape de lansare

Motorola Edge 30 Ultra (Edge X) aproape de lansare
Comentează 0

Se pare că Motorola lucrează la un nou flagship numit Motorola Edge 30 Ultra. Au apărut mai multe informații despre specificațiile cheie ale smartphone-ului, care poartă numele de cod „Rogue” la nivel intern și „HiPhi” pentru companiile externe. Numărul de model al dispozitivului este XT2201 și a apărut acum în baza de date a site-ului de certificare 3C din China.

Conform GizmoChina, Motorola Edge 30 Ultra va avea un ecran OLED de 6,67 inch (16,94 centimetri) cu o rezoluție Full HD+, o rată de reîmprospătare de 144Hz și HDR10+. Acesta va fi alimentat de următorul cip emblematic al companiei Qualcomm care are numărul de model SM8450. Este vorba despre Snapdragon 898 care urmează să debuteze până la sfârșitul acestei luni. Rețineți că Motorola nu a lansat un dispozitiv alimentat cu procesorul Snapdragon 888 anul acesta, astfel că și el intră în calcul.

Smartphone-ul va trebui să concureze cu cele mai bune telefoane Samsung, Apple, Xiaomi sau Vivo. Dar specificațiile lui Motorola Edge 30 Ultra indică un smartphone premium, astfel că se va putea lua la trântă cu telefoanele companiilor sus amintite. Recet, conform unui studiu de piață realizat de Strategy Analytics, Mototola deținută de Lenovo a ocupat locul trei în America de Nord cu o cotă de piață de 10%. A fost depășită doar de Apple și Samsung.

Motorola Edge 30 Ultra va veni cu 8GB și 12GB de memorie RAM și opțiuni de stocare de 128 și 256GB. Telefonul nu va avea suport pentru extinderea stocării. Edge 30 Ultra va avea o cameră selfie de 60 megapixeli, care va oferi suport pentru înregistrarea video 4K. Modulul foto spate va include o cameră principală de 50MP (OmniVision), una ultra-wide tot de 50MP (Samsung JN150) și una de adâncime de 2 megapixeli (OmniVision). Sunt și zvonuri despre o cameră principală de 108MP.

Va furniza curentul electric necesar funcționării o baterie de 5.000mAh care va suporta încărcare rapidă de 68W. Este de așteptat să se încarce complet în 35 de minute, în timp ce o încărcare de 50% poate fi atinsă în 15 minute. Nu există suport pentru încărcare wireless și încărcare wireless inversă pe dispozitiv. În Europa, telefonul va avea un buton dedicat pentru Asistent Google.

Dispozitivul nu are o mufă audio de 3,5 mm. Celelalte caracteristici includ rating IP52, difuzoare stereo, trei microfoane, un microfon pentru zoom audio pe spate, Wi-Fi 6, 5G (sub-6GHz), Bluetooth 5.2 și Android 12.

Compania deținută de Lenovo a plănuit să lanseze seria Edge 30 în ianuarie, dar deocamdată nu sunt date concrete privind data lansării.

Sursa Foto: Motorola


Scrie un comentariu

trimite