Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Moţiunea de cenzură se citeşte azi în Parlament. Ce şanse sunt să cadă Guvernul Tudose

Moţiunea de cenzură ar putea fi citită, luni 20 noiembrie, în plenul reunit al Parlamentului, de la ora 18.00.

Moţiunea de cenzură se citeşte azi în Parlament. Ce şanse sunt să cadă Guvernul Tudose
Comentează 0

Principalele partide de opoziţie PNL şi USR solicită retragerea încrederii acordată Guvernului Tudose, pentru a opri distrugerea economiei şi scoaterea României din UE, afirmând că demiterea Guvernului trebuie să ducă la abogarea OUG care au generat „haosul fiscal", potrivit textului moţiunii de cenzură.

"Iresponsabilitatea, prostia şi ticăloşia sunt puse împreună de Dragnea şi camarila sa într-o combinaţie letală, care nu poate conduce România decât spre dezastru!", se arată în moţiune.

Liderii grupurilor parlamentare ale PNL, Raluca Turcan și Iulian Dumitrescu, au depus vineri moțiunea de cenzură intitulată „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă".

"Poate pe dumneavoastră, domnule Dragnea, domnule Tudose, vă umflă râsul în sinea voastră, gândindu-vă la ce potlogărie faceţi. Dar pe români îi umflă plânsul când se uită în buzunar şi constată că toate preţurile cresc, ratele la fel, salariile scad sau, în cel mai fericit caz, rămân aceleaşi, contribuţia la Pilonul 2 de pensii scade, iar impozitele şi taxele cresc", se mai spune în documentul opoziţiei.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite