Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mort într-un accident cu trei TIR-uri pe centura Aradului (Foto - Video)

Mort într-un accident cu trei TIR-uri pe centura Aradului (Foto - Video)
Comentează 1

În seara zilei de luni, 14 noiembrie, în jurul orei 19,00, șoferul unui TIR înmatriculat în Bulgaria care circula pe șoseaua de centură a Aradului în direcția cartierului Gai, din motive încă neelucidate (stop cardiac, a adormit la volan, a folosit telefonul?) a intrat pe contrasens, lovind un TIR unguresc, din care a ricoșat într-un alt autotren cu numere de Turcia, ce venea de asemenea din sens opus.

În urma carambolului șoferul maghiar și cel turc au suferit mai multe leziuni, fiind transportați de către SMURD și Ambulanță la Spitalul Județean Arad, iar șoferul bulgar, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a murit pe loc.

Pentru scoaterea corpului neînsuflețit din cabina TIR-ului a fost necesar ca Detașamentul de Descarcerare al ISU Arad să taie la fiare mai bine de o oră dar se poate aprecia violența impactului și dintr-o poză, unde se vede volanul autotrenului smuls și aruncat pe asfalt.

Poliția rutieră Arad face în continuare măsurătorile specifice și se așteaptă și rezultatul autopsiei, pentru a putea stabili cât mai exact circumstanțele producerii accidentului.

Vasile Zărăndan

 

Galerie foto (54)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite