Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

MONA a mai frânt aseară o inimă ...

MONA a mai frânt aseară o inimă ...
Comentează 1

P(r)oza zilei: MONA a mai frânt aseară o inimă ...

În seara zilei de duminică, 22 octombrie, în jurul orei predestinate 20,00, bineînțeles sub  influența eroticăa ploii de stele ORIONIDE, ce  a atins tocmai atunci apogeul, meteorii care ardeau intrând în atmosfera Terrei avându-și originea în coada de resturi a faimoasei Comete Halley, cometă ce va avea următoarea trecere prin Sistemul Nostru Solar abia în anul 2061” (Sursă: Observatorul Astronomic), în parcul șahiștilor arădeni (Parcul Eminescu), ortacul meu I. Z. atâta s-a tot pupat, sărutat și mângâiat cu senzuala sa MONA, încât până la urmă l-a apucat amețeala, de-ți venea a zzzice că parcă ar fi intrat în cooomă alcoolică, după șșșușșșotelile și bârfffele răuvvvoitorilor.

Noroc cu ceilalți doi prieteni, oameni ai străzii ca și el (vezi poza alăturată!), care imediat au alertat atât Ambulanța, cât și pe mine, desigur.

Așa că în acest moment amicul boschetar I.Z. stă ca Lazăr în sânul lui Avram la loc luminat, răstignit pe un pat de spital la UPU (Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad), cu câte o perfuzie în fiecare braț și închide ochii și visează și oftează ca orice îndrăgostit, imaginându-și ce minunat ar fi dacă seducătoarea și languroasa asistentă medicală, ce se tot învârte ca un titirez pe lângă patul lui (cu cei doi nasturi celebri descheiați la halat, desigur!) ... i-ar injecta în pungile alea cu arginină ale perfuziilor și un pic de spirt sanitar MONA !

Că, dacă nici la spital nu s-o găsi din belșug așa ceva, atunci altundeva unde ?!

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite