Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mobilizare masivă pentru protestul de sâmbătă. Coloane de mașini vin de la Galați și Brăila

Mobilizarea pentru protestul din 20 ianuarie de la București este în toi. Protestatarii se organizează în prezent pe Facebook și vor veni spre Capitală, cu mașinile, din toate colțurile țării.

Mobilizare masivă pentru protestul de sâmbătă. Coloane de mașini vin de la Galați și Brăila
Comentează 0

Pe rețeaua de socializare Facebook au fost create mai multe grupuri, unde brăilenii și gălățenii se pot mobiliza pentru a merge cu mașinile spre București, la protestul din 20 ianuarie, urmând ca pe traseu să se întâlnească cu alți protestatari din județele Ialomița și Constanța, scrie Obiectivbr.ro.

Grupul se numește “Coloană Galați-Brăila”, iar detaliile sunt în curs de stabilire. Cert este că deja există câteva persoane în acel grup care au spus că merg cu autoturismele personale și că mai au locuri libere pentru pasageri, neavând pretenții financiare.

“Am 3 locuri libere în mașină, fără niciun fel de costuri pentru cei 3 pasageri”, sună unul dintre mesajele postate pe “Coloană Galați-Brăila”. “Bună! Și eu mai am 2 locuri în mașină”, este un alt mesaj postat ieri, în același loc. Alții deja au anunțat că nu mai au locuri disponibile în mașini, iar acum așteaptă să se stabilească ora și locul de plecare din Galați.

Ora vehiculată de plecare din Galați este 13.00, urmând ca în municipiul nostru, brăilenii să se alăture coloanei de mașini, la cel târziu ora 14.00. La Slobozia, se vor alătura și ialomițenii, iar pe autostradă, în cea mai apropiată stație peco se vor întâlni cu protestatarii constănțeni, în jurul orei 15.30.

Totuși, ora și traseul nu sunt încă bătute-n cuie, așa că pot suferi modificări, până astăzi cel târziu. Cei interesați pot adera acestui grup, pentru a pleca spre București, la protestul care se anunță a fi unul de amploare.

Alte mașini cu demonstranți vor veni dinspre Cluj, Pitești, Bistrița, Bacău și Satu Mare, potrivit unor alte evenimente create pe Facebook.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite