Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mitingul rușinii

Voluntari  - FC UTA  3-0

Mitingul rușinii
Comentează 0

-Hallo, don Juan Hamza? Scuze , Ioan Hamza?

Primesc aseară un telefon de la Juan Cascini, singurul din întreaga echipă care mai avea dreptul să intre într-o conversație după acesl 0-3 cu Voluntari.

- Da , eu sunt .

- Am hotărât să facem un miting.

Surprins , nu-I răspund nimic. Tac a mirare

- Știți, ne-am gândit că , dacă cei ce ne susțin necondiționat, meci de meci, s-au jertfit să organizeze un miting , pe căldurile nimicitoare din zilele trecute, dorim și noi să facem un miting. Să ne încolonăm de aici din Clinceni, ne luăm ghetele pe umăr ( că în picioare am demonstrat că nu merităm să le mai purtăm), tricourile ni le ascundem sub braț, pentru ca să nu intinăm numele sponsorilor, imprimați pe ele, datorită cărora supraviețuim și șontâc-șontâc , pe asfaltul fierbinte , să o luăm către Arad.

- Măi Juan, e cam departe Aradul, opriți-vă-n drum la Sf. Gheorghe , oricum aveți meci weekend-ul următor la Sepsi. Mai trageți și voi o gură de aer ozonificat, mai o dușcă de apă minerață.

- Nuuuuuu…îmi zice Cascini, mergem pe jos până la Arad, am mers destul cu autocarele și avioanele și ne grăbim pentru ca să ajungem la timp la Arad, de unde târâș- grăpiș înapoi la Sf Gheorghe …tot pe jos.

- Ceva lozinci ? Îl întreb eu

- Am pregătit. Vom striga tot timpul: ” Pe gratis până la moarte!”

- Noa bine, îi spun eu.

- Totuși am un moment de luciditate și îi transmit argentinianului:

- - Mă Juan , mi-a venit o idee. Veți fi foarte înfometați, așa că , înainte de a intra în Arad, opriți-vă la Mîndruloc. Am acolo un ” prieten”, Pascu Utistul, are și un grătar la stadion și rugați-l să vă pregătească ceva de mâncare. Nu fleici de vită sau de porc, nu jumări crocante, nu frigărui asortate….de astea mâncă toată lumea.

- Are el un meniu special: ” Urme de rață pe miros de varză!”

Asta meritați voi.

- Drum bun!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite