Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Miss Pecica 2022

Miss Pecica  2022
Comentează 0

Tinerele concurente care participă la Miss Pecica se pregătesc pentru evenimentul care va fi organizat în cadrul Zilelor Orașului Pecica, sâmbătă, în data de 14 mai, începând cu ora 19:00.

La competiție participă localnicele cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, care s-au calificat în faza finală: Sârb Ioana Daria, Roșu Cristina Alexandra, Bătrân Bianca Ana-Maria, Bătrân Alexandra Iasmina, Totîlcă Manuela, Ciobotaru Raluca Elena, Ionaș Roxana, Pop Cristina, Alesia Gorgan Roxana. Acestea vor debuta pe scenă, trecând prin probe care presupun calități fizice dar și abilități de perspicacitate, eleganță, prezență scenică și inteligență emoțională. Pentru concursul de frumusețe, rochiile de seara vor fi realizate special pentru eveniment, de designerul Alina Kvas, coafura va fi realizat sub coordonarea hairstylist-ului Mira Marchiș, iar machiajul va fi asigurat de echipa condusă de Diana Redei și Alexandra Bianca Mariș. Coregrafia concurentelor este creată de balerina Bianca Tonța. 

 Miss Pecica este organizat de către comitetul organizatoric al  Concursului Județean de Frumusețe Miss Arad (Angels Events și Angels Organization) în parteneriat cu Primăria Orașului Pecica.

Câștigătoarea concursului se va califica automat în finala județeană Miss Arad, care va avea loc în data de 11 august la Vechiul Cazino din Arad.

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite