Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mirco Maschio și iubita sa, fotomodelul Nicoletta Ghiraldo, mai apropiați ca niciodată

Recent, pe internet au apărut noi fotografii cu fotomodelul italian Nicoletta Ghiraldo, iubita președintelui grupului italian Maschio Gaspardo, de la o ședință foto realizată de renumitul fotograf Alberto Buzzanca (@albertobuzzanca), pe care aceasta ar fi făcut-o de dragul vremurilor în care activa în domeniul modei.

Mirco Maschio și iubita sa, fotomodelul Nicoletta Ghiraldo, mai apropiați ca niciodată
Comentează 28

Deși se vehicula că Nicoletta ar fi revenit la cariera de model și se bănuia o eventuală ruptură a relației celor doi, din cauza misterului în care relația a fost ținută de-a lungul timpului, frumoasa Nicoletta a postat săptămâna aceasta pe Instagram (@nikog1977), după cunoscutul Valentine’s Day, mai multe fotografii alături de Mirco Maschio. De asemenea, și Mirco a publicat tot în această perioadă o fotografie cu ei doi (@mircomaschio77).Surse apropiate celor doi ne-au dezvăluit că aceștia sunt încă împreună, ba mai mult, sărbătoresc în luna martie 8 ani de relație!

Într-adevăr, la fotografiile postate de Nicoletta, există mai multe comentarii afectuoase din partea iubitului său.

Probabil că această aniversare este un moment special, pe care cei doi vor să îl marcheze și să nu îl mai țină departe de ochii curioși. Pozele, cel puțin, ne transmit acest sentiment.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite