Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Minune în Postul Paștelui: o femeie de 103 ani, care a supravieţuit gripei spaniole, s-a vindecat de coronavirus

O femeie din nordul Italiei, care va împlini vârsta de 104 ani în luna august, a învins maladia cauzată de noul tip de coronavirus, a anunţat cotidianul italian La Repubblica, citat de DPA, informează adevărul.ro.

Minune în Postul Paștelui: o femeie de 103 ani, care a supravieţuit gripei spaniole, s-a vindecat de coronavirus
Comentează 1

Ada Zanusso s-a îmbolnăvit la începutul lunii martie în Residenza Maria Grazia, un azil pentru bătrâni din nord-vestul provinciei Biella, situat la o distanţă de aproximativ 100 de kilometri vest de oraşul Milano, scrie Agerpres.  Alţi 21 de rezidenţi din acelaşi azil au murit din cauza COVID-19, relatează La Repubblica. „Cineva de acolo, de sus, a uitat de mine", a declarat Ada Zanusso, citată de acelaşi cotidian italian.  „Acum s-a recuperat bine şi medicii sunt de părere că ea este cea mai vârstnică persoană din lume care s-a vindecat de COVID-19", a spus fiul ei, citat de tabloidul britanic The Sun.  

De menționat că femeia a supravieţuit şi pandemiei de gripă spaniolă din perioada 1918 - 1920. 

Intrați aici pentru detalii:  https://adevarul.ro/international/europa/o-femeie-103-ani-supravietuit-gripei-spaniole-s-a-vindecat-coronavirus-cineva-acolo-sus-uitat-mine-1_5e8af8075163ec42717a22b0/index.html

Foto: larazon.es

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite