Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Minune! A născut de Crăciun pe când se afla în comă, s-a trezit în Joia Mare

Minune! A născut de Crăciun pe când se afla în comă, s-a trezit în Joia Mare
Comentează 0

Cazul tinerei Amelia Banna din Argentina, care a stat cinci luni în comă, a născut în această stare un bebeluş, iar acum s-a trezit, a emoţionat întreaga ţară. Fotografiile mamei şi copilului ei au inundat reţelele de socializare, utilizatorii considerând că este o minune a lui Dumnezeu.

"Amelia nu încetează să ne surprindă. Avem încredere că se va recupera şi că va pleca în curând cu micuţul ei în braţe", a declarat neurochirurgul Marcelo Ferreira din provincia Misiones, Argentina.

Tânăra în vârstă de 34 de ani de profesie poliţistă a suferit un accident rutier în noiembrie în timp ce călătorea într-o maşină cu alte şase persoane, între care şi soţul ei, care au scăpat toate tefere. Amelia era însărcinată în aproape 6 luni iar accidentul i-a provocat o un grav traumatism cranian care a lăsat-o în comă. În această stare ea a născut în noaptea de Crăciun un băieţel, Santino, perfect sănătos.

În tot acest timp în care a primit tratament şi în care starea ei nu a suferit modificări, familia a avut grijă ca tânara mama să fie mereu aproape de bebeluşul ei. Cu câteva zile înainte să se trezească din comă, joi, fizioterapeutul ei, Roberto Gisin, a remarcat că pacienta are reacţii când se afla în preajma copilului ei şi mai ales la contactul micuţului cu pielea ei şi a observat că această apropiere ar putea ajuta la recuperarea tinerei mame.

sursa: evz.ro


Scrie un comentariu

trimite