Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ministrul de Interne Cătălin Predoiu – mesaj după decesul pompierului pecican Florin Hedeşan

Decesul pompierului pecican Florin Hedeşan nu a trecut neobservat în cadrul Ministerului de Interne. Ministrul Cătălin Predoiu a transmis astfel, ieri, un mesaj de condoleanţe, atât familiei Hedeşan, cât şi familiei lui Bogdan Georgian Puşcoi, un pompier din Dâmboviţa, care a pierdut de asemenea lupta cu moartea.

Ministrul de Interne Cătălin Predoiu – mesaj după decesul pompierului pecican Florin Hedeşan
Comentează 0

„La aflarea pierderii pompierilor Florin Hedeșan și Bogdan Georgian Puşcoi, cu profundă tristețe și compasiune, adresez cele mai sincere condoleanțe în numele Ministerului Afacerilor Interne familiilor lor și tuturor celor care i-au cunoscut.

Florin Hedeșan și Bogdan Georgian Puşcoi au fost doi oameni extraordinari, a căror absență va fi resimțită de întreaga comunitate a pompierilor și a colegilor lor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Florin Hedeșan a fost unul dintre cei mai devotați pompieri din Arad, o sursă de inspirație pentru toți cei care l-au cunoscut. El a luptat cu o boală necruțătoare cu mult curaj și demnitate. A salvat vieți de-a lungul carierei sale și a fost un model de devotament și sacrificiu pentru binele celorlalți.

Bogdan Georgian Puşcoi a fost, de asemenea, un erou în adevăratul sens al cuvântului. În calitate de pompier și șef al unei structuri importante a ISU Dâmboviţa, el și-a dedicat viața protejării comunității și a fost un lider de încredere. Pierderea sa într-un accident rutier este cu atât mai tragică, și suntem cu inimile strânse alături de familia și prietenii săi.

Suntem recunoscători pentru contribuția semnificativă a celor doi oameni-eroi la siguranța și binele societății noastre.

Dumnezeu să-i aibă în pază!”, a scris pe Facebook Cătălin Predoiu.

Decesul lui Florin „Bebe” Hedeşan a fost anunţat pe 27 august de SVSU Pecica, care a postat un mesaj de condoleanţe adresat familiei îndoliate.

Sursa foto: Facebook SVSU Pecica

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite