Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ministrul de Finanțe a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu dublarea alocațiilor și creșterea pensiilor și a salariilor

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, anunță dublarea alocațiilor, creșterea pensiilor, cel puțin în perioada 2021-2023, dar a declarat că nu știe nimic despre o posibilă majorare a salariului minim începând cu 1 ianuarie 2021. 

Ministrul de Finanțe a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu dublarea alocațiilor și creșterea pensiilor și a salariilor
Comentează 0

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat, la bilanțul de un an de guvernare, că executivul va menține deciziile de creșetere a punctului de pensie în următorii doi ani, cât și mult-disputata (cu PSD) dublare a alocațiilor. 

„Până acum am cresut și pensiile, cu cea mai mare sumă înregistrată până acum, și am arătat și un plan de dublare a alocațiilor, în următorii doi ani”, a declarat ministrul. 

„Eșalonarea creșterii puntului de pensie va trebui să creacă și 2021 și în 2022, dar și în 2023. Vom veni, în perioadă imediat următoare cu varianta de creștre, Cred că de Crăciun vom discuta bugetul, în care, mai mult ca sigur, este inclusă și creșterea pensiei”, a mai spus Cîțu.

Legat de preconizata majorare a salariului minim, începând cu 1 ianuarie 2021, ministrul de finanțe spune că nu știe nimic și că, în momentul în care va ajunge la minister se va uita pe proiect. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite