Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ministerul Sănătăţii, executat silit pentru moartea unor bebeluşi în maternitate

Ministerul Sănătăţii, executat silit pentru moartea unor bebeluşi în maternitate
Comentează 0

Ministerul Sănătăţii va fi executat silit, astăzi, în cazul incendiului din maternitatea Giuleşti. Familiile care şi-au pierdut bebeluşii vor merge cu executorul şi vor pune sechestru pe bunurile instituţiei. Autorităţile trebuie să plătească victimelor suma de 4 milioane de euro, informează România TV.

Ministerul Sănătăţii a primit somaţie de executare silită pentru întreaga sumă de peste 4 milioane de euro stabilită de instanţă ca daună în urma incendiului care a avut loc la maternitatea Giuleşti în urmă cu 5 ani, incendiu în care şase bebeluşi şi-au pierdut viaţa.

Executarea silită ar urma să aibă loc marţi la ora 10.00. Patru dintre cele nouă familii care urmează să primească aceste daune împreună cu un executor judecătoresc vor merge şi vor pune sechestru pe bunurile instituţiei: maşini, birouri, dar şi alte bunuri care pot fi valorificate.

De cealaltă parte, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii spun că nu este corect ca ei să plătească întreaga sumă, de vreme ce judecătorii au găsit şi alţi vinovaţi şi ministerul ar trebui să plătească doar a 12-a parte din această sumă.

Sursa: www.romaniatv.net
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite