Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Minciunile unui senator USR dovedesc faptul că acesta nu știe să citească!

Senatorul USR Adrian Wiener se pare că nu prea cunoaște limba română sau nu știe să citească. A trebuit ca astăzi la Primăria Arad să aibă loc o dezbatere publică unde stimabilul domn doctor și senator să asculte și să învețe cum să citească niște cifre dintr-un tabel.

Minciunile unui senator USR dovedesc faptul că acesta nu știe să citească!
Comentează 2

Gratuit, primarul Gheorghe Falcă i-a arătat și explicat pe înțelesul lui cam cum stă treaba cu taxele și impozitele arădenilor. A fost necesar să-i explice că din 2015 impozitele arădenilor nu s-au mărit nici la persoane fizice nici la cele juridice.

Totul a culminat atunci când senatorul USR a amintit de situația jalnică din spitalele arădene,  amnezic fiindcă altfel nu ne putem explica faptul că a uitat că a fost manager al Spitalului Clinic de Urgență Arad. Și acest lucru a trebuit tot primarul Falcă să-l amintească. Dar nu știm de ce acest senator de conjunctură, că nu putem spune că l-au ales arădenii nu a fost așa de vehement și când guvernul PSD-ALDE a furat banii arădenilor și nu puțini, 16 milioane de euro.

Nu știm ce face acest domn senator în comisia pe care o conduce dacă nu este în stare să citească un tabel. Ca să știți este președintele Comisiei pentru egalitatea de şanse. Sperăm domnule senator ca în perioada următoare să aveți șansa să învățați să citiți un tabel și să nu mai ieșiți în presă cu dezinformări. Ar fi cazul să vă zbateți pentru ca orașul Arad să prospere, nu să porniți o luptă împotriva primarului Falcă.

Lazăr Pană


Scrie un comentariu

trimite