Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mii de persoane sunt așteptate la Open Air Festival – ABC la Aeroportul Arad

Mii de persoane sunt așteptate la Open Air Festival – ABC la Aeroportul Arad
Comentează 0

Open Air Festival – ABC la Aeroport va avea loc vineri, 16 septembrie, iar la eveniment sunt așteptați mii de spectatori.

Organizatorii evenimentului: Glad Varga, Bogdan Iorgovan și Mihai Moldovan au prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, evenimentul de la finele săptămânii viitoare. Aceștia spun că se așteaptă ca între 3.000 și 5.000 de persoane să ia parte la acest eveniment inedit.

Pe cele patru scene ce vor fi amenajate vor urca artiști români și străini, printre aceștia aflându-se: NU-Tone B2B Logistics, Robert Dietz, Subcarpați, Vița de Vie& Gheorghe Zamfir, Macanache, Shiverhe Case Polarize, 2BE, etc.

Glad Varga, președintele Centrului  Județean de Voluntariat Arad (organizator al evenimentului), spune că: "Ideea organizării a apărut mai demult și poate fi considerată un pariu. Vrem să demonstrăm că alăturarea unor genuri de nișă cu unele, hai să le spunem main-stream, poate fi o formulă câștigătoare, mai ales într-un spațiu neconvențional cum este aeroportul. În aeroporturi sunt oameni de toate categoriile. Vin din locuri diferite, au destinații diferite. Și totuși, trecerea prin aeroport îi aduce împreună pentru câteva ore. Fiecare trecere prin aeroport este o experiență care ne îmbogățește cu ceva, rămânem cu ceva de fiecare dată".

Glad Varga a menționat faptul că implicarea Primăriei Arad, a Centrului Municipal de Cultură Arad, a Poliției Locale Arad și a conducerii Aeroportului Arad a făcut ca evenimentul să poată avea loc în condiții optime. "Cred că va fi un eveniment reușit. Centrul Județean de Voluntariat s-a implicat și împreună dorim să realizăm un spectacol de care arădenii să fie mândri", a mai spus Glad Varga.

Bogdan Iorgovan, organizator din partea ABC a spus că biletele puse în vânzare vor costa 25 de lei, asta până în data de 9 septembrie când prețul ar putea crește sensibil. "Cu acest eveniment ieșim puțin din spațiul urban în care am organizat până acum evenimente, fără însă să ne îndepărtăm de acesta. Chiar dacă line-up-ul este extins ca genuri prezente, esența rămâne aceeași: muzica bună, efectele vizuale și publicul fac atmosfera în orice locație, indiferent că este vorba de club, spațiu industrial, un bazin de ștrand, gară sau cum va fi acum, aeroport", spune Bogdan Iorgovan.

"Cei care vor veni să vadă trupa Subcarpați, care combină elemente din muzica electronică și hip-hop cu influențe din folclorul românesc, vor avea șansa să îl redescopere pe maestrul Gheorghe Zamfir. Dacă Macanache este artistul tău preferat și vei ajunge să asculți și Vița de Vie, vei descoperi că spiritul nu este apanajul exclusiv al vârstei și mesajul lor nu este neapărat diferit, ci doar ambalat altfel", a declarat Mihai Moldovan, de la ABC.

Biletele se găsesc pe website-ul www. biletmaster.ro, la info desk-ul de la Atrium Mall, la Barfly și KF.

Centrul Județean de Voluntariat a anunțat, cu această ocazie, faptul că dorește nu mai puțin de 20 de voluntari care să ajute la bunul mers al evenimentului.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite