Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mihalcea spune PA-PA UTA-ei. „Nu prea mai exista cale de întoarcere după ceea ce am spus după meci"

Mihalcea spune PA-PA UTA-ei. „Nu prea mai exista cale de întoarcere după ceea ce am spus după meci
Comentează 0

Conform sportarad.ro, Adrian Mihalcea şi-a păstrat decizia de a demisiona din funcţia de antrenor principal al UTA-ei. Asta chiar dacă pe pagina oficială de interent a Bătrânei Doamne e linişte. Probabil una înainteq furtunii.

„Nu prea mai exista cale de întoarcere după ceea ce am spus după meci. Poate m-am grăbit cu declarațiile, dar mi le asum, nu sunt duplicitar. Sunt tipul de antrenor care vrea să câștige mereu, iar când pierde să învețe din fiecare înfrângere. Asta se va întâmpla și acum, până la urmă nu e un capăt de țară. Sigur, regret că nu am făcut mai mult la un club ce mi-a oferit toate condițiile, poate cu excepția celor doi atacanți pe care i-am cerut în ultimele zece zile, dar, repet, nu am decât să învăț din toate. Semnele de întrebare pe care le-am ridicat după meciul cu Baloteşti erau legate de partea sportivă, în sensul în care nu puteam înțelege cum unii jucătorii cu nume și pretenții nu pot face lucruri normale până la urmă, pe un teren de fotbal. Poate că s-a înțeles că i-am acuzat de non-combat pe jucători, dar nu este așa. Mai departe, nu sunt în postura de a da sfaturi conducerii clubului despre tipul de antrenor care vine în locul meu. Cert este că nu e nimic pierdut, UTA are toate condițiile să promoveze și-i doresc mult succes. Sunt bărbat, o să revin – probabil – joi la Arad, după ce termin modulul la cursurile PRO. O să ne strângem amical mâinile, nu va fi o problemă, eu cu conducerea UTA-ei am lucrat mereu bine. Rămân liber de contract, merg mai departe pe drumul meu”, a spus Mihalcea pentru sportarad.ro

Odată cu Mihalcea, de UTA se va despărți și Gică Mihali, antrenor secund numit la cererea fostul „principal” al arădenilor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite