Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Miercuri se dă startul spectacolelor de la Teatrul de Vară

Miercuri se dă startul spectacolelor de la Teatrul de Vară
Comentează 0

Miercuri, 8 iunie, începând cu ora 20,00, se dă startul spectacolelor de la Teatrul de Vară (str. George Barițiu, nr. 16). Timp de trei luni (iunie, iulie, august),  pe scena din curtea Centrului Cultural Județean vor avea loc spectacole de teatru dar și concerte de operă, fiind invitați artiști care se bucură de recunoaștere și apreciere la nivel național și internațional. Intrarea este liberă. Spectacolul de miercuri:

VOYEUR, de Gardner McKay
Cu: Alexandra Ionita şi Tudor Istodor
Regia: Claudiu Istodor

VOYEUR este un thriller psihologic de o extraordinară încărcătură emoţională. Protagoniştii – interpretați de Tudor Aaron Istodor şi Alexandra Ioniţă – spun povestea unui psihopat care hărţuieşte femei şi care, departe de a le agresa fizic, reuşeşte să le ţină sub o continuă teroare, într-un joc al minţii care forţează graniţele moralităţii.

"Dacă piesa aceasta este despre ceva, atunci ea este despre abilitatea noastră vastă de a ne manipula unii pe ceilalţi. Despre darul nostru minunat de a minţi. Este despre puterea oribilă a carismei noastre. Este despre capacitatea noastră de a crede în orice adevăr, în forma în care ni se potriveşte. Este despre puterea noastră imediată de a ierta; nevoia noastră de a merge mai departe. Este despre compromis, despre dorinţa noastră de a ajunge în pat cu călăul. Este despre nelegiuirea noastră morală; pierderea instinctelor şi credinţelor noastre. Este despre capacitatea noastră de a asimila oroarea, faptul că o crimă este o crima doar dacă ni se întâmplă nouă; nimic altceva nu ne mânie. Este despre crimele noastre oribile; nu despre faptul că se întâmplă sau că ştim de ele şi întoarcem pagina." (Gardner McKay)

Pentru rolul din spectacolul VOYEUR, în anul 2014, Tudor Aaron Istodor a luat Premiul pentru interpretare masculină la UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice.

C. V.

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide