Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Micul dejun care te scapă de BURTĂ

Micul dejun care te scapă de BURTĂ
Comentează 0

Toată lumea știe că prima masă a zilei este cea mai importantă, de aceea trebuie să îți alegi cu mare atenție alimentele. Îți propunem o rețetă care te va ajuta să scapi de burtă fără efort.

Nu ai voie să sari peste micul dejun nici dacă ești la dietă, dacă știi ce alimente să pui pe masă. Un studiu din 2008, citat de goodmorningcenter.com, a arătat că ouăle sunt cele mai bune produse pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Având în vedere că sunt pline de substanțe sănătoase, nu ai de ce să fii surprinsă.

Prima masă a zilei ar trebui să conțină o cantitate mare de proteine, pentru a-ți oferi sațietate până la prânz. Specialiștii sunt de părerea că 20 de grame de proteine este cantitatea pe care trebuie să o mănânci dimineața ca să stai departe de produsele nesănătoase până la următoarea masă. Un ou conține 6 grame, așa că un mic dejun format din două ouă și un avocado ar trebui să fie de ajuns! În plus, ouăle conțin un număr important de amino-acizi, proteine care ajută la construcția masei musculare. Sunt, astfel, ideale mai ales dacă mergi la sală!

Pentru un mic dejun sănătos și prietenos cu silueta, ai nevoie de o felie de pâine integrală prăjită, un ouă tare și o cană de brânză proaspătă de vaci. Dacă nu iei niciun tratament, mănâncă și jumătate de grepfrut. O astfel de masă are 357 de calorii și pe lângă ouă, ai și grepfrutul de partea ta în lupta cu kilogramele. Un studiu citat de womenshealthmag.com a arătat că acest fruct îi ajută să slăbească pe cei care îl consumă.

Sursa foto: pixabay.com.

Sursa: unica.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite