Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mesajul care a emoționat o lume întreagă. Ce scrie pe bilețelul lipit de un pui de câine abandonat

Un pui de câine a fost găsit în toaleta unui aeroport din Las Vegas. Fusese abandonat, cu un bilețel lipit de zgardă.

Mesajul care a emoționat o lume întreagă. Ce scrie pe bilețelul lipit de un pui de câine abandonat
Comentează 0

”Numele meu este Chewy. Stăpâna mea s-a aflat într-o relație abuzivă și nu-și permite să mă ia cu ea în avion. N-a vrut sub nicio formă să mă părăsească, dar nu are de ales.

Fostul meu iubit a lovit câinele, astfel că acesta are o umflătură pe cap. Probabil are nevoie de un veterinar. Îl iubesc pe Chewy atât de mult! Vă rog să îl iubiți și să aveți grijă de el”, scrie pe bilet. 

Câinele a fost găsit de angajații aeroportului. Până la urmă, a ajuns în siguranță la un ONG care se ocupă cu protecția animalelor. Cei care l-au luat au publicat poze cu el pe Facebook, iar mesajul stăpânei sale a ajuns viral.

”Numele meu este Chewy. Stăpâna mea s-a aflat într-o relație abuzivă și nu-și permite să mă ia cu ea în avion. N-a vrut sub nicio formă să mă părăsească, dar nu are de ales. Fostul meu iubit a lovit câinele, astfel că acesta are o umflătură pe cap. Probabil are nevoie de un veterinar. Îl iubesc pe Chewy atât de mult! Vă rog să îl iubiți și să aveți grijă de el”, scrie pe bilet.  Câinele a fost găsit de angajații aeroportului. Până la urmă, a ajuns în siguranță la un ONG care se ocupă cu protecția animalelor. Cei care l-au luat au publicat poze cu el pe Facebook, iar mesajul stăpânei sale a ajuns viral.

Sursa: realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite