Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident la UTA cu MERȚAN contra tramvai pe motiv de GPS !!!

Accident la UTA cu MERȚAN contra tramvai pe motiv de GPS !!!
Comentează 9

În dimineața zilei de duminică, 9 iulie, în jurul orei 11,00, conducătorul unui Mercedes, un austriac (aus Rumanien), dar care probabil că a uitat nu numai plastica limbă română, ci și semnele de circulație românești (sic!) și circula pe B-dul Aurel Vlaicu venind din direcția supermarketului Atrium Center, vis-a-vis de stadionul UTA a intenționat să vireze la stânga pentru a intra pe str. Calea Victoriei (cea cu Spitalul Județean).

Insă, noapte a minții, austroromânul a intrat pe sensul de mers interzis, deoarece așa, cică, i-a șoptit (auf Deutsche, naturlich!) lui GPS-ul!

Adică, traducând pe românește gestul conaționalului nostru, dânsul a decis că realitatea virtuală a GPS-ului este mai tare (adevărată) decât banala realitate autohtonă și, în consecință, a virat brusc stânga!

Drept pedepsă amara realitate arădeană (Arad bittere Realität), întruchipată de o energică Frau conducând un tramvai, i-a aplicat un frast în coasta stângă a Merțan-ului, expediindu-i sora utopicului șofer, de pe bancheta din spate a autoturismului direct în brațele românești-ospitaliere ale unui echipaj SMURD, ce a transportat-o exact pe str. Calea Victoriei, însă la Spitalul Județean Arad.

Din fericire, mai mult speriată decât rănită!

Vasile von Zărand

Galerie foto (12)


Scrie un comentariu

trimite