Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Medalii pentru reprezentantele Mistral Arad pe tărâm elen

Medalii pentru reprezentantele Mistral Arad pe tărâm elen
Comentează 0

Prima ediţie a Campionatului Internaţional de Majorette şi Twirling a avut loc în Grecia, pe insula Evia, oraşul Edipsos. Au participat sportive de la mai multe cluburi, din Ungaria, România şi Serbia. Concursul a fost organizat şi susţinut de oficialităţile locale din Edipsos, prin acest concurs dorind să promoveze această ramură sportivă pe plan local şi national. Concursul a reprezentat o ultimă etapă de pregătire a sportivilor înaintea Campionatului European din Anglia, ce va avea loc în luna octombrie.

Reprezentanţii Clubului Sportiv Mistral Arad s-au clasat pe primul loc la tradiţional şi exhibition grup. De asemenea cu medalii de aur s-a întors şi Rebeca Varga la rythmik twirl juniori, Davina Naşcu rythmik twirl cadeţi, Miruna Crişan accesorii solo cadeţi. Pe locul doi s-a  clasat Daria  Haristiade la rythmik twirl junior şi Corina Ijac la rythmik twirl seniori. Pe locul trei a ncheiat oncusul Anita Corlan la solo pompon juniori. 

Altfel, în perioada 6-10 octombrie se desfăşoară Campionatul European de Majorete în orasul Crawley, Anglia. La acest Campionat European s-au calificat si sportivii Clubului Sportiv Mistral din Arad la două secţiuni de grup: tradiţional şi exibition juniori, unde evolueaza 14 fete. Trei sportivi la catogoria cadeţi vor reprezenta România la accesorii solo.

În altă ordine de idei, Clubul Sportiv Mistral face înscrieri din 13 septembrie la grupele de începători în zilele de marţi şi joi între orele 15.30 - 18.00, la sala de sport a Colegiului Csiky Gergely, primele două antrenamente fiind gratuite.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite