Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meciul Juventus București- UTA Bătrâna Doamnă nu va fi televizat

Meciul Juventus București- UTA Bătrâna Doamnă nu va fi televizat
Comentează 0

Astăzi , joi, 20 aprilie, de la ora 14,30, la sediul Auto Technic Arad, s-a desfășurat obișnuita conferință de presă a clubului UTA, înaintea meciului cu liderul clasamentului, Juventus București. Alături de Radu Romanescu, ofițerul de presă al clubului au fost prezenți antrenorul Laurențiu Roșu și jucătorul Albert Stahl precum și câțiva reprezentanți ai presei arădene
Antrenorul alb-roșilor a declarat că punctul forte al echipei bucureștene îl reprezintă apărarea, fiind cea mai bună din liga a II-a și chiar dacă, aproape teoretic, aceasta este promovată, UTA nu va lua în calcul o eventuală lipsă de concentrare a gazdelor.
” Îmi doresc să câștigăm la București, nu schimb sistemul de joc , iar terenul , pe care l-am văzut doar pe imagini video , mi se pare bun, așa că ne gândim doar la victorie.”, a declarat Roșu.
Cu privire la unele zvonuri cum că UTA nu dorește să promoveze anul acesta, Laurențiu Roșu a replicat:
” Noi...și când spun noi, mă refer la jucători, antrenori,conducători și suporteri, ne dorim foarte mult să promovăm anul acesta și cu asta am pus punct acestor feluri de discuții”
Prezent la conferință , jucătorul Albert Stahl a spus că dacă va fi folosit va încerca să dea totul pentru o victorie a UTA-ei. Este jucător de bandă, dar se descurcă pe orice post este folosit, calitatea lui fizică, de bază fiind viteza. Albert a mai declarat că nu va conta starea terenului, dar va conta mult lipsa lui Adrian Petre.
UTA se va îmbarca vineri în avionul de București, iar sâmbătă de la ora 11, va încerca să vină acasă cu 3 puncte. 
Meciul nu va fi televizat așa cum niciun meci al echipei gazdă de pe teren propriu nu a fost transmis până acum de niciun post de televiziune.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite