Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conferință de presă maraton, astăzi la stadionul Francisc Neuman

Patru puncte pe ordinea de zi au fost prezentate astăzi, începând cu ora 11, în sala de conferințe de la stadionul ” Francisc Neuman”

Conferință de presă maraton, astăzi la stadionul Francisc Neuman
Comentează 0

Vă prezentăm pe scurt principalele subiecte discutate.

1. Managerul general al UTA-ei, Attila Brosovski l-a prezentat pe directorul de vânzari CBA, Laszlo Leber, cel mai nou sponsor al clubului.

Firma CBA , cu un capital 100% românesc este în acest moment foarte aproape de ” campioana provinciei” , în ceea ce privește cifra de afaceri în nord-vestul României.

” Culorile firmei noastre sunt similare cu cele ale clubului UTA, iar dacă cineva vorbește despre Arad, nu poate ocoli subiectul UTA”, a declarat Laszlo Leber.

2.La punctul numărul 2 al conferinței, Alexandru Meszar împreună cu Attila Broșovski au prezentat detaliat programul evenimentului de astăzi ,adică cel al prezentării lotului de jucători și al echipamentului de joc , precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească spectatorii care doresc să vizioneze acest meci precum și cel din prima etapă al ligii I, împotriva Farului Constanța.

Vă prezentăm mai jos, lista cu instrucțiunile necesare.

Punctul 3.

La masă s-au prezentat Alexandru Meszar și Nicolae Mehelean, președintele Recons. A vorbit mai mult Nicolae Mehelean , acesta susținând că între firma Recons și UTA nu există conflicte, ci , mai mult, Recons-ul și FC UTA reprezintă o familie. Meszar a declarat că există ,în acest moment două categorii de probleme, unele mai mărunte alte mai grave, iar prioritate au , în rezolvarea lor, cele mici.

” Nimic nu este voie să se reabiliteze fără înștiințarea proiectantului. Vom avea cu acesta o întâlnire, mâine de la ora 14”, a declarat Nicolae Mehelean.

Punctul 4.

A fost prezentat noul atacant al UTA-ei, croatul Filip Dangubić , fost golgheter al echipei slovene Celje.

” Este un vârf de atac foarte tehnic. Se descurcă foarte bine atât pe spații mici , dar și pe cele mari, este jucător de ambele picioare și a semnat cu UTA un contract pe doi ani”, a declarat impresarul său, Bogdan Apostu.

”Nu este în urmă cu pregătirile. După încetarea contractului său cu echipa Celje, Filip s-a antrenat special cu un antrenor angajat special pentru el, așa că sunt toate posibilitățile ca el să debuteze în meciul cu Farul”, a declarat Gyuszi Balint prezent și el astăzi la conferința de presă.

PS. Pentru evenimentul și meciul din seara asta , cei care doresc să urmărească din tribune, nu au nevoie să fie vaccinați, ci doar de abonament.

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite