Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meciul de la Sibiu prefaţat de Laszlo Balint; ce spune antrenorul despre Roger

După victoria cu FC Botoșani, 3-1, pe Arena Francisc Neuman, UTA se va deplasa la Sibiu pentru meciul din etapa cu numărul 26 a Superligii. O victorie ar scoate echipa roș-albă din zona retrogradării directe, iar toată atenția staff-ului tehnic și al jucătorilor se îndreaptă spre toate cele trei puncte, scrie uta.arad.ro, site-ul clubului UTA.

Meciul de la Sibiu prefaţat de Laszlo Balint; ce spune antrenorul despre Roger
Comentează 0

„O echipă care ar avea șanse reale la accederea în play-off, din păcate alte criterii au dus la depunctarea lor și în acest moment sunt implicați serios în lupta pentru evitarea retrogradării. Din multe puncte de vedere, va fi un meci încrâncenat, sper să avem câștig de cauză, pentru că așa consider că avem argumentele necesare pentru a face acest lucru. Dar este clar că ne așteaptă un meci dificil”, a prefațat Laszlo Balint meciul.

Chestionat despre cea mai nouă achiziție a clubului, brazilianul Roger, antrenorul princial a punctat: „Roger este un jucător important la nivelul primei ligi, mă bucur tare mult că am reușit să îl legitimăm, s-au făcut eforturi din acest punct de vedere. Este alături de noi, a venit cu energia de care avem nevoie.”  

Intraţi AICI pentru detalii.

Foto: Arhiva


Scrie un comentariu

trimite