Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meci nul pe Cluj Arena: Universitatea – UTA 0-0

UTA a făcut în această seară un meci nul în partida desfășurată pe Cluj Arena în compania șepcilor roșii. În urma acestui rezultat, Bătrâna Doamnă urcă pe locul al II-lea în clasamentul play-out-ului, cu 24 de puncte, în timp ce gazdele adună 25 de puncte și își păstează prima poziție.

Meci nul pe Cluj Arena: Universitatea – UTA 0-0
Comentează 0

În prima repriză, gazdele au fost mai prezente în joc și și-au creat ocazii, prin Roguljic (min. 13), Nistor (min. 26), Oancea (min. 34) și chiar au reușit să înscrie în minutul 37, prin Rus, dar golul a fost anulat de central, pe motiv de ofside. Replica UTA-ei vine abia în minutul 39, prin V. Morar, care reia din voleu, însă Gertmonas reușește să rețină, iar în minutul 45+1 Fabry trage destul de bine de la 35 de metri, dar nu nimerește cadrul porții. Astfel, la pauză scorul rămâne neschimbat pe tabelă, 0-0. Ar mai fi de remarcat faptul că Tudorie, atacantul cu care Puriul a început partida, a trebuit schimbat în minutul 22, în urma unei accidentări, în locul său fiind introdus Vlad Morar.

O repriză secundă mai animată

Repriza secundă a fost ceva mai animată, UTA trecând pe lângă gol în minutul 52, când Omondi trimite cu vârful bocancului spre poartă, dar portarul șepcilor roșii reușește să respingă. De asemenea, în minutul 90+1, Imoh Ezekiel, care, introdus la pauză, nu a prea reușit să facă mare brânză, este faultat de Masoero când tocmai scăpase singur spre poarta clujenilor, astfel încât obține un cartonaș roșu pentru echipa adversă. Mult prea târziu însă pentru ca acest lucru să mai însemne ceva în economia partidei. De cealaltă parte, clujenii au ocazii prin Rus (min. 61), Nistor (min. 71 – când gazdele cer lovitură de la 11 metri pentru un pretins henț în careu), Bic (min. 72) și Popa (min. 84).

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Ioan Ovidiu Sabău, respectiv Mircea Rednic.

U. Cluj: Gertmonas – Oancea (Anselmo), Masoero, Kelven, Roger jr – Simion (Mitrea), Bic (Doukoure) – V. Roguljic (D. Popa), V. Nistor, Chipciu – Al. Rus (Silaghi). Rezerve: Gorcea – Anselmo, Chinteș, Doukoure, Fossati, V. Gheorghe, Mitrea, Pițian, D. Popa, Silaghi, Techereș.

UTA: Kucher – Căpușă, Stolnik, Benga, Rodrigues – C. Mihai, J. Pedro (A. Lopez) – R. Pop (Imoh Ezekiel), Fabry (Freitas), Omondi – Tudorie (V. Morar). Rezerve: Lungu-Bocean – Conte, David, A. Lopez, Vulturar, V. Morar, Freitas, Iurasciuc, Imoh Ezekiel.

Partida a fost condusă la centru de Florin Andrei, ajutat la cele două tușe de Adrian Popescu și Alexandru Vodă, arbitru de rezervă fiind Florin Mazilu, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Iulian Călin și Ionel Dumitru. În ceea ce-i privește pe observatori, aceștia au fost Sorin Boca (FRF) și Claudiu Boaru (LPF).

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite