Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

MCSA: “Falcă să se dezică de imigranţii solicitaţi pentru Arad”

MCSA: “Falcă să se dezică de imigranţii solicitaţi pentru Arad”
Comentează 3

Atentatele de la Bruxelles au readus în atenția opiniei publice arădene problema imigranților pe care primarul Gheorghe Falcă dorește să-i primească în Arad.

Partidul Mândri că Suntem Arădeni îi solicită primarului Gheorghe Falcă să se dezică public de asemenea proiecte.

"Noi, cei de la Partidul Mândri că Suntem Arădeni îi solicităm primarului Gheorghe Falcă să se dezică public de această chestiune. Atentatele de la Bruxelles arată cât de nocivă este această dorință a primarului Gheorghe Falcă", a spus Călin Costea, președintele fondator al Partidului Mândri că Suntem Arădeni.

Gheorghe Falcă a solicitat ca 15 la sută din imigranții care vin în România să fie primiți la Arad. Gestul lui Falcă s-a înscris în contextul în care Aradul candida la titlul de Capitală Europeană a Culturii, iar documentele cu pricina au fost depuse la Ministerul Culturii încă de anul trecut.

Mai mult, fostul premier al României, Victor Ponta, a declarat la o televiziune națională că primarul Gheorghe Falcă a solicitat bani Guvernului pentru reabilitarea unor blocuri în care dorea să aducă refugiați sirieni.

„Primarul Falcă de la Arad mi-a spus «dom`le, noi la Arad avem șomaj zero, noi suntem dispuși. Ajutați-ne să reabilităm niște blocuri mai vechi, să îi cazăm acolo și le dăm de lucru!». Că într-adevăr în zona de vest a României, e deficit de locuri de muncă…”, a spus premierul.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite