Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mauro Schifano Portes a câştigat „Tiger Classic Festival”. „Au fost sacrificii, dar a meritat”

Mauro Schifano Portes a câştigat „Tiger Classic Festival”. „Au fost sacrificii, dar a meritat”
Comentează 0

La Bucureşti a avut loc „Tiger Classic Festival”, un concurs de culturism ce a adunat la start sportivi din 6 ţări. Aradul a fost reprezentat de Mauro Schifano Portes, un tânăr de origine mixtă (italian şi dominican), a reuşit să cucerească juriul celui mai mare concurs de fitness şi culturism din România, câştigând categoria Mens Physique, dar şi Overall Winner la concursul România Tiger Classic Festival Bucharest.

„A fost foarte greu, pregătirea a durat 4 luni. Au fost sacrificii, dar a meritat. Pentru mine culturismul este un stil de viaţă, şi a devenit chiar profesie. Nu e uşor, nu e făcut pentru oricine. Le mulţumesc sponsorilor mei, Pronutrition, lui Costel Bîşcă, cel care a creat cea mai frumoasa sală din Arad, şi antrenorului meu Viorel Mărăşoiu. Pentru anul viitor ţintesc spre alte medalii internaţionale”, ne-a declarat Schifano.

Despre Mauro Schifano Portes (22 de ani) mai putem spune că practică culturismul de 3 ani, mai având în palmares un loc 2 la ProNutrition Grand Prix, cucerind Cupa Libertăţii şi Campionatul Naţional. În paralel este şi antrenor la clubul XOX Gym din Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide