Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Masacru într-o biserică din Texas. Un bărbat înarmat a deschis focul, sunt peste 27 de morţi

Un schimb de focuri a avut loc duminică într-o biserică din apropierea oraşului San Antonio, iar presa americană vorbeşte mai multe victime. Atacul are fix la 9 ani după ce Nidal Hasan a omorât 13 oameni şi a rănit 30 la Fort Hood, tot în Texas, la aproximativ 240 km de locul actualului masacru.

Masacru într-o biserică din Texas. Un bărbat înarmat a deschis focul, sunt peste 27 de morţi
Comentează 0

UPDATE, ora 22.00 Şeful poliţiei din Sutherland Springs a făcut publice primele cifre oficiale ale bilanţului. Sunt cel puţin 27 de morţi şi 24 de răniţi.

UPDATE ora 21.55 Bilanţul este mai grav decât se credea iniţial. Numărul morţilor este de cel puţin 24. De asemenea, peste 20 de persoane sunt rănite. Cel puţin şase elicoptere au fost trimise ca să transporte victimele la spital.

UPDATE ora 21.40 Sunt avansate primele cifre ale carnagiului. Se pare că ar exista cel puţin 15 persoane împuşcate, şase dintre ele fiind deja decedate. Din informaţii neconfirmate încă, ucigaşul este un emigrant mexican ilegal, Ernesto San Colin, convertit la islam.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Potrivit martorilor, un om înarmat a intrat într-o biserică baptistă din orașul Sutherland Springs şi a început să tragă în mulţime. Incidentul s-a petrecut în jurul pranzului, ora locală (ora 20.00, ora României). Atacatorul a fost împușcat de agenți. Deocamdată nu a fost dat publicităţii un bilanţ al victimelor.

Martorii spun că în total s-ar fi tras peste 20 de focuri de armă, iar printre victime s-ar afla şi un copil de doi ani. Sutherland Springs se află la 34 km est de oraşul San Antonio, iar la începutul secolului trecut a fost o populară destinaţie turistică.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite