Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Marş pentru Sănătatea Pământului

Marş pentru Sănătatea Pământului
Comentează 0

Activităţile derulate în această săptămână au continuat tematica abordată în cadrul programului de lungă durată al şcolii („Săptămâna Conduitei Ecologice” – ediţia a XIII- a) vizând formarea şi dezvoltarea unei conduite ecologice , responsabilizarea elevilor în relaţia cu mediul înconjurător, prin activităţi transdisciplinare.

Având în vedere preocupările permanente ale şcolii pentru educaţia ecologică a elevilor, considerăm că activitatea „Marş pentru Sănătatea Pământului” este deosebit de importantă prin numărul de participanţi, peste 800 elevi din clasele pregătitoare – VIII şi prin implicarea partenerilor.

Elevii Şcolii Gimnaziale „Aurel Vlaicu”, Arad au participat marți 19 aprilie 2016, la a VIII-a ediţie a activităţii „Marş pentru Sănătatea Pământului”, însoţiţi de cadre didactice, părinţi, Secţia 1 Poliţie Vlaicu. Activitatea a debutat prin realizarea de postere, pancarte, pliante, bannere şi ecusoane cu mesaje pe teme de ecologie, confecţionate de către elevi. Cu materialele de promovare a acestei activităţi şi baloane verzi, elevii au parcurs traseul: şcoală - stadionul UTA – şcoală.

Această acţiune este importantă pentru că promovează o conduită responsabilă faţă de mediul în care trăim. Elevii consideră interesantă şi utilă activitatea, având prilejul de a-şi exprima cunoştinţele dobândite la orele de educaţie ecologică din Săptămâna Conduitei Ecologice, de a trage un semnal de alarmă împotriva poluării mediului înconjurător.

 

Comunicat presă

Consemnat:

Prof. Crişan Anca

Prof. Vlaicu - Hergane Aurica

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite