Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

MAREM GARDEN, conceptul care schimbă Aradul!

MAREM GARDEN, conceptul care schimbă Aradul!
Comentează 0

Într-un stil inovativ, care să surprindă și să satisfacă chiar și cele mai sofisticate gusturi, MAREM GARDEN s-a lansat în Arad!

Conceptul care stă la baza MAREM GARDEN a plecat de la ideea de a crea un loc dedicat familiilor și este o schimbare în abordarea de până acum a teraselor, restaurantelor și cluburilor. Rezumând s-ar putea spune că MAREM GARDEN reunește toate cele trei concepte de petrecerea a timpului liber, sub același acoperiș.

„Ne-am dorit foarte mult să venim cu un nou concept pentru Arad. Locația, pe terasa MAREM, extrem de spațioasă, amenajată până la cel mai mic detaliu, este de fapt gândită în așa fel încât evenimentele pe care le vom organiza să poată fi accesibile tuturor, de la familiile cu copii, până la tinerii dornici de distracție sau la cei care vor pur și simplu să petreacă o seară frumoasă, cu muzică bună și mâncare pe măsură.

Pornind de la aceste idei avem în perspectivă organizarea unor evenimente periodice, care pot începe ca o ieșire în familie seara, pentru că avem inclusiv loc de joacă destinat copiilor și supraveghetor pentru aceștia, iar mai apoi vor continua cu muzică live, dans și voie bună. Meniul este gândit să surprindă, de la platouri sushi la burger, mușchi de vită argentinian, creveți, dar și aperitive care să amintească de gustul copilăriei noastre.

MAREM GARDEN este în primul rând o experiență în sine care ne-am dori să fie trăită și gustată de cât mai mulți arădeni”, au declarat Tabita Cristea și Florentin Alexa, oamenii din spatele MAREM.

Seara GRAND OPENING a fost plină de surpriză, pe scena MAREM GARDEN mixând DJ Sebuh, alături de ROCKY Percussion, iar CLAUDIA IUGA și GEORGE DANCU au făcut ca show-ul să fie cu adevărat exploziv.

 

 

Galerie foto (58)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite