Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"Mami, vreau să te omor." Fetița de 12 ani din Timișoara a întâlnit pe internet un pedofil de care s-a îndrăgostit. Uite ce a făcut micuța

Un caz scandalos a speriat o Românie întreagă. O fetiță de 12 ani, din Timișoara, s-a îndrăgostit de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din București, totul s-a petrecut pe internet, iar povestea a degenerat îngrozitor, iată detaliile cu adevărat șocante.

Comentează 0

Părinții nu au fost de acord cu relația dintre fiica lor minoră și bărbatul pedofil, așa că fata a decis să ia măsuri și a plănuit să își ucidă părinții, fiind încurajată de acel individ pe care ajunsese să îl asculte și să îl iubească orbește.

Se pare că totul a început în luna iulie, atunci când copila de 12 ani l-a cunoscut pe bărbat printr-un joc online, iar apoi au început să vorbească pe WhatsApp, de atunci discuțiile lor au avansat dramatic.

Iată o mostră, cum decurgeau discuțiile dintre cei doi:

,,Madara The God: Spune ce faci! Acum spui! Oh, my God! Cred că mor! Spune ce faci!

Bendy Assasin: Nimic, doar îmi iau rămas bun. O să mă sinucid, iartă-mă!

Madara The God: De ce o faci? Putem să fim fericiti împreună. Te rog, Cosmin!

Bendy Assasin: O fac pentru că nu m-au acceptat, OK? Pentru că nu te pot lua aici, vreau să mor, OK?

(…)

Madara The God: (…) Crezi că o să se aştepte de la un copil să omoare pe cineva? Asta mă ajută, că sunt încă copil… Nu ştiu pe cine prima oară…

Bendy Assasin: Hmm, aş zice cu ea prima dată, mă gândesc că e bărbat şi e mai puternic. Să ai grijă să nu aibă telefon lângă ei, că poate apucă să facă ceva.

Madara The God: Păi, acum mă duc să iau telefoanele lor!”

Încurajată de iubit, fetița a pus la cale uciderea propriilor părinți. Din fericire finalul pe care îl așteptau cei doi îndrăgostiți nu a apucat să fie și pus în practică fiindcă părinții au observat schimbări în comportamentul copilei. Aceștia au văzut conversațiile și au internat-o într-o clinică de neuropsihiatrie infantilă. Aici, deși a primit tratament și a primit terapie, ea continuă legătura cu acel bărbat.

Fata discută cu el de pe telefoanele altor pacienți, iar procurorii spun că individul încearcă să o convingă să se sinucidă, pentru ca el să nu fie anchetat. Copila a și încercat, dar a fost oprită la timp. Anca Ţiurean, specialist psihoterapie familială, explică: ,,Când ești mic și îți servește un străin pe stradă o bomboană și, cum tu nu ai primit acasă, pleci cu el. Dar, în social media, ți se oferă următoarele tipuri de bomboane: apreciere, atenție, importanţă”.

„Inculpatul, profitând de vârsta mică a minorei și de naivitatea acesteia, i-a creat o dependență emoțională de el, fapt ce i-a permis în timp să o determine pe minoră să comită diferite acte sexuale pe care să le filmeze și să i le pună la dispoziție”, declară Alexandru Florenţa, procuror-șef DIICOT Timișoara, conform digi24.ro.

Specialiștii recomandă părinților să fie foarte atenți la schimbările de comportament ale copiilor lor. În cazul în care va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să ajungă pentru mulți ani în închisoare.

Sursa digi24.ro


Scrie un comentariu

trimite