Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mama unei fetiţe găsite moarte sub canapea a fost reţinută la Vama Nădlac / UPDATE: Principalul suspect a fost prins în Olanda

Mama fetiței care a fost găsită moartă în lada unei canapele, în București, a fost săltată de mascați în Vama Nădlac. Femeia a venit în țară la audieri, scrie antena3.ro.

 

Mama unei fetiţe găsite moarte sub canapea a fost reţinută la Vama Nădlac  / UPDATE: Principalul suspect a fost prins în Olanda
Comentează 0

Update 1 Principalul suspect a fost prins în Olanda

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale, cadavrul copilei fiind găsit în lada canapelei într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a fost prins în Regatul Ţărilor de Jos. În cazul său se derulează procedurile de extrădare către România, scrie news.ro.

Intraţi AICI pentru detalii.


Surse din anchetă spun că mama le-a spus polițiștilor spanioli că știa că concubinul acesteia a omorât-o pe fetiță în luna aprilie, înainte ca ei să plece ei în Spania, dar ca nu l-a denunțat pentru că îl iubește prea mult.

Doar că, la declarația oficială prin comisie rogatorie a spus că ea, de fapt, nu știe nimic.

Intraţi AICI pentru detalii şi VIDEO.

Fata în vârstă de 12 ani găsită moartă într-un apartament din Sectorul 4, băgată într-un sac din plastic și ascunsă în lada unui pat vechi, a fost dată dispărută de tată de la începutul lunii mai. Copila plecase să petreacă Paștele cu mama și concubinul acesteia, scrie gandul.ro.

Ofițerii Serviciului Omoruri au intrat în alertă, sâmbătă, după ce proprietarul unui apartament din strada Gorneni, Sector 4, a anunțat că în lada de la pat există un cadavru ambalat într-un sac din plastic, iar chiriașii săi, un bărbat și o femeie, au dispărut. Proprietarul fusese anunțat de vecinii deranjați de miros.

Potrivit unor surse judiciare, Poliția nu a știut că fata se afla în București, pentru că domiciliul nu a fost declarat și nu a existat contract de închiriere. Din acest motiv, fata nu a fost cautată în București, chiar daca aceasta fusese dată dispărută de două luni.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: antena3.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite