Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mama fusese în comă, s-a trezit și a văzut în toată casa SÂNGE. Și-a luat telefonul și și-a FĂCUT UN SELFIE: ,,Asta mi-a salvat viața”

O femeie bătută și băgată în comă de către fostul ei iubit povestește că a fost salvată de un selfie, uite cum s-a întâmplat.

Mama fusese în comă, s-a trezit și a văzut în toată casa SÂNGE. Și-a luat telefonul și și-a FĂCUT UN SELFIE: ,,Asta mi-a salvat viața”
Comentează 0

Colleen Higgins a fost lăsată să moară timp de două zile, având leziuni pe creier după ce Daniel Moore, fostul ei iubit a bătut-o în casa ei, în fața celor doi copii. 48 de ore mai târziu femeia zăcea pe canapea, în comă. Coleen a fost forțată să-și facă o poză pentru a-și vedea rănile și ce s-a i s-a făcut, pentru a înțelege ce s-a întâmplat.

Bărbatul de 36 de ani a primit o sentință de 6 ani după ce a recunoscut că a bătut-o pe femeie. Coleen a declarat: ,,Nu aveam idee ce s-a întâmplat atunci când m-am trezit pe canapea, având dureri oribile. Aproape că nu-mi venea să cred că el era cel care mi-a făcut asta, rănile mele erau îngrozitoare”.

selfie1

Femeia a suferit leziuni pe creier, osul obrazului i-a fost rupt, craniul i-a fost fracturat și nu mai poate auzi cu o ureche. Dar la un an de la abuz are în sfârșit curajul de a vorbi despre ce i s-a întâmplat pentru a le avertiza pe alte femei.

selfie-2-4

Iată ce povestește: ,,Mă trata de parcă aș fi fost o prințesă, era iubitul model. Știam că fusese acuzat în trecut că bătuse femei, dar credeam că relația noastră e diferită. După 18 luni comportamentul lui s-a schimbat, a devenit agresiv și mă controla mereu. Apoi am aflat că mă înșela și l-am părăsit. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că m-am trezit cu o durere oribilă în tot corpul. Tot ce puteam să văd era sânge și am știut că trebuie să ies din casă. Tocmai ieșisem dintr-o comă de 2 zile, dar el spunea că sunt bine. Mi-am sunat mama și când a venit și m-a văzut m-a dus la spital. Eu chiar cred că m-ar fi lăsat să mor. Dar am supraviețuit și vreau să le avertizez pe toate femeile care ar putea să fie în aceeași situație: dacă vedeți semne de agresivitate, luați măsuri”.

Sursa stiri.rol.ro


Scrie un comentariu

trimite