Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mâine este Ziua Armatei. Vezi cum o sărbătoresc militarii arădeni și la ce oră are loc retragere cu torțe


25 Octombrie este sărbătoarea de cinstire a tuturor ostaşilor prin a căror luptă dreaptă a fost eliberată glia străbună, momentul de împlinire a bucuriilor tuturor înaintaşilor. Ca în fiecare an, Garnizoana Arad organizează activităţi menite să amintească lupta şi jertfa Armatei Române.

Mâine este Ziua Armatei. Vezi cum o sărbătoresc militarii arădeni și la ce oră are loc retragere cu torțe
Comentează 0

La Monumentul Eroilor de la Păuliș, între orele 8.30 – 9.30 se va desfăşura ceremonialul militar şi religios cu depuneri de coroane şi jerbe de flori, urmat de defilarea detașamentului de militari din cadrul Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu GOLESCU” din Arad.

La Monumentul Ostaşului Român, în Piaţa Avram Iancu din Arad, între orele 11.00 – 12.00 se va desfăşura ceremonialul de sfințire a drapelului de luptă al Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu GOLESCU” și ceremonialul militar şi religios cu depuneri de coroane şi jerbe de flori, urmat de defilarea detașamentului de militari din cadrul Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu GOLESCU” din Arad.

Retragerea cu torțe a militarilor Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu GOLESCU” pe itinerarul: Platoul din fața Palatului Administrativ – B-dul Revoluției (sensul de mers Podgoria – Teatrul Ioan Slavici) – P-ța Avram Iancu – Str. Nicolae Bălcescu – Podul Decebal – Cetate, va avea loc între orele 19.00 – 20.00.

„Îi aşteptăm cu drag pe toţi veteranii de război, cadrele militare în rezervă şi retragere precum şi pe toţi cei ce doresc să fie alături de noi la acest ceas aniversar”, susțin reprezentanții Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite