Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mai rău ca la PSD: la USR Cluj, alegerile pentru desemnarea candidaților la Consiliul Județean au fost invalidate pe motiv de fraudă

Conferința județeană a USR Cluj de ieri s-a încheiat cu invalidarea alegerilor pentru desemnarea candidaților la Consiliul Județean, scrie actualdecluj.ro. Comisia electorală a partidului a descoperit o serie de nereguli pe mai multe dintre buletinele de vot, motiv pentru care a anulat alegerile. 

Mai rău ca la PSD: la USR Cluj, alegerile pentru desemnarea candidaților la Consiliul Județean au fost invalidate pe motiv de fraudă
Comentează 3

„S-a consemnat că alegerile au fost fraudate. După ce s-au numărat voturile, s-au descoperit tot felul de nereguli, astfel că alegerile au fost invalidate”, a transmis o sursă internă pentru Actual de Cluj. Anularea unor alegeri în cadrul unei filiale de partid, pe motiv de fraudă, este o reală „performanță” la care nici PSD-iștii n-au reușit să ajungă.

USR Cluj și-a început în forță activitatea politică, acaparând o uriașă simpatie din partea clujenilor, devenind în scurt timp cea mai puternică filială a partidului din țară, mai scrie actualdecluj.ro.

În august 2018, Elek Levente – avocatul care pusese bazele filialei USR Cluj – a ales să demisioneze din funcția de președinte, fără să ofere prea multe explicații. În spatele deciziei sale – aveam să aflăm mai târziu – stau tocmai disputele interne pentru supremație, lupte care separă filiala în două tabere, prima aflată sub aripa senatorului Mihai Goțiu, iar cea de-a doua sub aripa deputatului Emanuel Ungureanu.

Potrivit informațiilor Actual de Cluj, acțiunea de fraudare a alegerilor pentru stabilirea candidaților la Consiliul Județean ar fi fost provocată din teama că pe locurile elegibile vor ajunge tot oamenii din tabăra lui Emanuel Ungureanu, cum s-a întâmplat și la alegerile de luna trecută, când s-au desemnat candidații pentru Consiliul Local Cluj Napoca, mai scrie actualdecluj.ro.

Pentru mai multe detalii intrați aici: https://actualdecluj.ro/frauda-in-usr-cluj-nici-macar-psd-istii-n-au-ajuns-la-asemenea-performanta/?fbclid=IwAR0PYfdnBpTTGrYFFmqB1kD3Y-aw6eRJ9brQNpbVBxVpo0sz-NwKzfIrL6c

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite