Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mai multe străzi din municipiu sunt în lucru

Primăria Municipiului Arad, prin firmele contractate, acţionează în acest moment pe mai multe de străzi din municipiu.În aproape toate zonele aflate în lucru se reabilitează partea carosabilă,trotuarele şi a căile de acces. Constructorii contractaţi de municipalitate pun în aplicareprogramul de reparaţii locale pentru străzile care necesită intervenţii, în vederea asigurării circulaţiei în condiţii de siguranţă şi fluenţă a traficului.

Mai multe străzi din municipiu sunt în lucru
Comentează 0

Este şi cazul sensului giratoriu din Piaţa Spitalului unde sunt în derulare lucrări dereabilitare a părţii carosabile şi a trotuarelor. Tot în această zonă se va interveni la niveul scuarurilor, astfel că la final, una dintre cele mai intens circulate intersecţii din municipiu va avea o cu totul altă înfăţişare.

Şi Calea Victoriei a intrat în atenţia municipalităţii. Aici se vor reabilita trotuarele pe ambele sensuri de mers.

Strada Iustin Marşieu este de asemenea în lucru. Se intervine atât la nivelul părţii carosabile, cât şi a trotuarelor.

Tot trotuarele, dar şi căile de acces vor fi refăcute şi pe străzile Coloniştilor şi Luminii. Atenţie cum circulaţi pe străzile Vrancei şi Stânjenel pentru că şi acestea sunt în lucru.

Veşti bune vin de la echipele care intervin pe strada Zimbrului. Reabilitarea tronsonului cuprins între străzile Adam Muller Guttenbrunn şi Ştefan cel Mare se apropie de final. Aici s-au reabilitat  carosabilul, trotuarele şi căile de acces.

 

Unde se deschid noi şantiere?

Primăria Municipiului Arad a pregătit deja planul de lucrări pentru următorul interval de timp. Astfel, se vor executa lucrări de drumuri prin refacerea carosabilului şi a trotuarelor pe următoarele străzi: Cocorilor, Clujului, Ioan Păun Pincio, C.D.Loga.

Având în vedere faptul că în următoarea perioadă se vor executa lucrări de reabilitare a carosabilului  pe strada Cocorilor, şoferii sunt rugaţi să nu mai parcheze autovehiculele pe această stradă pentru a nu împiedica accesul mijloacelor de transport în comun care vor înlocui tramvaiele.

Tot zilele acestea, constructorii se pregătesc să reabiliteze curtea

interioară a blocurilor cu numerele 20, 21, 22, 23, 24 şi 25 de pe Aleea Răsărit.

Mai mult decât atât, până la începerea noului an şcolar,

Tot în această perioadă Primăria Municipiului Arad îşi cere scuze pentru discomfortul creat şi îi roagă pe şoferi să respecte restricţiile de circulaţie impuse, iar atunci când este posibil să evite zonele în lucru.

Galerie foto (20)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite