Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mai multe străzi din municipiu, în lucru

Condiţiile meteo favorabile permit de zile bune realizarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii pe mai multe drumuri din municipiul Arad. Astfel că lucrările programate în intervalul martie-aprilie respectă intocmai graficul propus. În acest moment se intervine în paralel pe toate cele patru loturi.

Mai multe străzi din municipiu, în lucru
Comentează 3

Concret, se lucrează în acest moment în Piaţa Eroilor unde se execută lucrări la nivelul părţii carosabile şi a trotuarelor, astfel că la final piaţeta va avea o cu totul altă înfăţişare. În Lotul 1 au fost incluse şi Strada  Gutuilor (întreținere și reparații carosabil și trotuare), strada Titan (întreţinere şi reparaţii carosabil şi trotuare). În plus au fost programate reparaţi izolate prin plombări, iar anumite străzi pietruite vor fi reprofilate cu adaos de macadam. 

Şi pe strada Oituz cuprinsă în Lotul 4 se lucrează intens. Aici se execută reparaţii la nivelul carosabilului, a trotuarelor şi a căilor de acces. Tot în acest lot se va inteveni şi la Şcoala Generală Ilarion Felea ( întreținere și reparații teren). 

Cele mai multe lucrări se desfăşoară la nivelul Lotului 3. Este vorba

despre străzile Dorel Sibii, Iustin Marşieu şi Coriolan Pietreanu

unde se intervine atât la nivelul covorului asfaltic  cât şi la nivelul trotuarelor.

În Lotul 2 au fost programate următoarele străzi: Bolintineanu (întreținere și reparații trotuare), Ioan Suciu (întreţinere şi reparaţii carosabil şi trotuare), Labirint-în zona blocurilor- (întreţinere şi reparaţii carosabil şi trotuare), Calea Radnei (întreţinere şi reparaţii carosabil şi trotuare).

În baza contractelor de lucrări ”Întreținere și reparații drumuri în

Municipiul Arad”, până în aprilie se va înlocui complet covorul asfaltic pe suprafețe mai extinse, dar se vor repara și gropi izolate sau se vor executa reparații cu caracter de urgență a defectelor apărute la nivelul celor  4 loturi.

Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat şi rugăm şoferii respecte restricţiile de circulaţie impuse sau chiar să evite străzile în lucru.

Galerie foto (15)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite