Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mai josnic de atât se poate, domnule Fifor?

Mai josnic de atât se poate, domnule Fifor?
Comentează 2

Poposit recent la Arad, după ce a fost alungat din organizația PSD Dolj de către însuși primarul Lia Olguța Vasilescu, doljeanul Mihai Fifor nu se dezminte din a ataca, în mod haotic, tot ce mișcă prin Arad.

A început timid, prin atacuri la adresa primarului Gheorghe Falcă și a trecut rapid la afirmații jignitoare la adresa frumosului oraș de pe Mureș, despre care numai că am fi un fel de colonie de neveniți mai lipsea să spună. Și când te așteptai ca el, marele senator și președinte al Consiliului Național al PSD – un fel de „al treilea om în PSD”, poziție rămasă liberă de la Adrian Năstase încoace – să aibă totuși reacții cât de cât decente, măcar datorită poziției pe care o ocupă, acesta a coborât nivelul discursurilor și pozițiilor sale până la limita minimă a decenței. Cu un tupeu și o aroganță ieșite din comun, cel puțin pentru ceea ce înseamnă Aradul, doljeanul Fifor a „punctat” atacând și jignind tineri care au avut sau care au alte păreri decât ale sale, sau pur și simplu pentru că fac parte din altă structură politică decât cea a PSD. Nu s-a mulțumit nici cu atacurile la adresa tinerilor, așa că a trecut la atacuri la libertatea de exprimare a presei... dar nu orice presă, ci doar cea care își permite să scrie articole nu tocmai pozitive despre „măria sa” Fifor.

Dar liberalii n-au tăcut nici ei, iar la apariția atacului asupra presei venit dinspre PSD, președintele tinerilor liberali arădeni a și reacționat și a reclamat vehement poziția social-democraților. Ei bine, reacția lui Andrei Fuliaș a venit și în contextul în care el însuși a făcut pentru o perioadă parte din mass-media arădeană, iar prin poziția sa, pe lângă componenta politică, nu a făcut altceva decât să apere libertatea de exprimare a foștilor săi colegi de breaslă.

Ce-a făcut Fifor? Desigur, ca orice om cu musca pe căciulă, nu s-a putut abține și, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, a trecut la ironii la adresa mai tânărului Fuliaș. Vă redăm în cel mai fidel mod postarea doljeanului: „E unul, Fulias cred ca se numeste....combate de zorin ultima vreme. Nu e rau. Si da-i si lupta si lupta si da-i...Ma intreb, cum se suporta cand se uita in oglindadimineata si vede fata lui Falca. Ptui, drace!!!”. Cu siguranță și dumneavoastră, cititorii noștri, considerați căeste o poziție demnă de un senator, fie el și de Dolj.

Dar chestia cu oglinda… să nu trecem ușor peste oglindă!

V-am întreba și noi, domnule Fifor, cum vă suportați când vă uitați dimineața în oglindă și vedeți fețele unui condamnat pentru fraudă la referendul, a unui plagiator sau a altor condamnați din PSD?

Iar finalul… finalul cu „Ptui, drace!!!” este cireașa de pe tort! Sau să fie bomboana de pe colivă? De pe coliva PSD Arad, care în frunte cu acest Mihai Fifor numai viitor strălucit nu va avea.

În încheiere, l-am ruga respectuos pe senatorul Mihai Fifor (respectuos pentru că noi, presa, știm să dăm dovadă de respect, chiar dacă invers lucrurile nu stau chiar așa) să nu se mai prezinte drept „senator de Arad”, pentru că niciun arădean nu l-a votat (și probabil nici nu-l vor vota, ne-am permite noi să afirmăm)! Și, cu toate acestea, pe site-ul său, Mihai Fifor se dă de gol și recunoaște că, dacă vreun arădean vrea să-l contacteze, o poate face la următoarea adresă: Str. Mihail Kogălniceanu Nr. 19, Parter, Craiova, Dolj, România.

Andrea Kondrad

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite