Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

MAI a declasificat Dosarul 10 august. Care este pasul următor

Marcel Vela, ministrul de Interne, susține că astăzi s-a primit ultimul aviz pentru declasificarea raportului privind violențele din 10 august, scrie realitatea.net.

MAI a declasificat Dosarul 10 august. Care este pasul următor
Comentează 0

„Comisia a decis declasificarea raportului privind 10 august. MAI a decis această declasificare”, a spus ministrul de Interne, conform sursei citate.

Ministrul Vela a ținut să precizeze că datele din Dosarul 10 august sunt acum la dispoziția DIICOT. „Noi ca minister nu putem să dăm detalii din raport înaintea de finalizarea anchetei DIICOT. Săptămâna viitoare voi analiza anchetele administrative desfășurate și vă voi informa și despre acestea”, a mai spus ministrul de Interne.

Conform declarațiilor acestuia, Jandarmeria a fost de acord cu desecretizarea, la fel ca și SRI și SIE.

Premierul  Ludovic Orban i-a cerut ministrului de Interne, Marcel Vela, să desecretizeze, imediat, Dosarul privind intervenția jandarmilor în Piața Victoriei, la 10 august anul trecut. Ministrul anunțate încă de marți că dosarul va fi desecretizat în această săptămână.

http://Pentru mai multe detalii intrați aici: https://www.realitatea.net/desecretizarea-dosarului-10-august-ora-11-00-declara-ii-de-presa-la-mai_2231181.html

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite